ایا شهودی که بودن اما زیر سیاهه رو امضا نکردن هم در جلسه شورا قابل قبوله؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۴۰۶ #97109673

سلام
من درخواست استرداد جهیزیه داشتم متاسفانه به شورا رفت
در جلسه اول همسرم نیومد
مدارک کامله همفاکتور ها و رسید های بانکی هم سیاهه که به امضای همسرم پدرش و چهار نفر از اقوام رسیده که یکیش مادرم هستن
کسایی که امضا کردن رو جهت محکم کاری به عنوان شهود معرفی کردم
برای جلسه رسیدگی دوم ابلاغیه برای حضور شهود در مدت ۱۰ روز اومد .. شهود رو بردم گفتن این فرم فرمالیتس برو روز رسیدگی بیا، روز رسیدگی رفتم با شهود گفتن مرخصیه یک لایحه نوشتم که با شهود اومدم که از شهرستان اومدن و مدارک هم کامل و درخواست تجدید جلسه دادم و همسرم هم باز نیومد،چند روز دیگه جلسه رسیدگی سوم که تحدید شده اما ابلاغیه برای شهود نیومده..شهود من چون دوبار از شهرستان اومدن الان به خاطر شرایط کرونا دیگه نمیتونن بیان...البته شهوددیگهای هم بودن در روز جهاز برون که سیاهه رو امضا نکردن..من یکی دو روز قبل از جلسه میخوام این رو به اطلاع قاضی برسونن که شهودم نمیتونناز شهرستان بیان و مدارک کامله..چی درخواستی باید از قاضی داشته باشم که دیگه باز جلسه رو تجدید نکنه چون متاسفانه به علت شلوغی شورا ها الان ۱۰ ماهه هر دفعه میرم همسرمم نمیاد حکم هم نمیدن
با تشکر

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورت نیاز به حضود شهود در ابلاغیه قید می شود.

بهتر است حاضر شوید و شهود خود را در دادگاه حاضر نمایید.

با درود بهتر است حاضر شوید

در معیت شهود در جلسه دادرسی حاضر شوید ...

مدارک و مستندات خود را ارائه دهید بهتر است شهود هم حضور داشته باشند چون شورا تشریفات دادرسی را رعایت نمیکند

سلام، مدارک لازم را باید ارائه نمایید.یاسیاهه اقلام جهیزیه یاشهادت شهود.

سلام برای اثبات موضوع امضاء داماد ذیل سیاهه کفایت میکند اگر ایشان منکر امضای خود شد میتوانید از شهود استفاده کنید حتی اگر امضا نکرده باشند