در خصوص مستقل بودن دختر مجرد چگونه اقدام شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۴۳۵ #97007574

دختری ۳۵ ساله هستم مجردد ..بابت بیرون رفتن باید به ۱۰۰ سوال پاسخ بدم ..!.دیکه تحمل این چیزارو ندارم احساس میکنم تو این سن زشته برای من ! ..چیزی ام که تعریف میکنم برا پدر و مادرم از تعریفهای من سواستفاده کرده و علیه خودم عمل میکنن ..میخوام بدونم‌میتونم نامه ای یا بندی پیدا کنم که به خانواده نشون بدم که قانونا من مستقل م و بچه نیستم و واقعااا حوصله بحث و کلنجار رفتن و ندارم ..و مستقل میتونم باشم بدون جواب دادن ..نمیخوامم بخاطر شرایط خونه چشم بسته ازدواج کنم ..میخوام سنجیده باشه اما ناخوداگاه با رفتارهااا باعث همچین فکری تو ذهن ادم میشن ..

مشاوره حقوقی قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما نیاز به هیچگونه نامه یا توضیحی به دیگران ندارید و استقلال شما جزء بدیهیات و حق مسلم و طبیعی شماست . لذا می توانید مستقل باشید و هیچ دادگاهی نمی تواند شما را بازخواست کند

سلام و احترام.

مطابق رای وحدت رویه شماره ۳۰ به تاریخ ۱۳۶۴/۱۰/۳هیات عمومی دیوان عالی کشور، اشخاص (چه پسر، چه دختر) پس از رسیدن به سن رشد (۱۸ سال قانونی) کاملا اختیار تمام امور زندگی خود را بر عهده دارند و مستقل به حساب می آیند.
سعی کنید در تمام مراحل زندگی با اعتماد به نفس و محکم قدم بردارید.
با آرزوی موفقیت و سربلندی برای شما

با سلام از منظر قوانین موضوع دختر به محض رسیدن به سن بلوغ یعنی نه سال تمام قمری مستقل محسوب می شود همچنین با رسید به سن ۱۸ سال دیگر نیاز به مداخله هیچ کسی در امور مالی و غیر مالی خود ندارد صرفا در صورتی که ازدواج نکرده باشد، ازدواج اول باید با اذن پدر صورت پذیرد. ضمن آنکه الزام به ازدواج با شخص مورد پسند خانواده نیز برای او امکان ندارد.