شاکی برای دریافت رد مال باید رضایت دهد؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۳۳۸ #96892665

سلام پرونده ای دارم که رد مال آن به دادگاه پرداخت کرده است.
آیا برای دریافت مبلغ رد مال باید شکایت را رضایت دهم ؟؟؟؟
و شکایت را پس بگیرم، البته برای مجرم حبس بریدن، تاثیری برای ایشان دارد؟؟؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام نیازی به رضایت شاکی نیست

سلام در صورت رد مال می توانید اعلام رضایت کنید تا تخفیف مجازات نسبت به مجرم اعمال شود

نیازی به رضایت دادن نیست . درصورت رضایت نمی توانید اموال خود را مطالبه کنید . پس از دریافت فقط دریافت حقوق مال خود را ضمن لایحه به دادگاه اعلام نمایید.

سلام با توجه به سوال شما نیازی به رضایت نیست موفق باشید

خیری نیازی به رضایت جهت دریافت مال نمی باشد

خیر اجباری به رضایت نیست

باسلام
در صورت رد مال و اعلام رضایت ممکن است مجرم مشمول تخفیف مجازات گردد