در خواست مهریه چگونه انجام شود؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۷۳ #96841421

با سلام، حدود ده ماه پیش به خاطر مشکلاتی که با همسرم داشتم از پدرم خواستم که با ایشون صحبت کنه به عنوان بزرگتر که پدرم عصبانی شد و دعواشون شد، بعد اون دعوا همسر من تا الان قهر کرده و حرفی نمیزنه با من، حتی با اینکه کلی عذرخواهی کردم بعد اون قضیه و بهش میگم که چرا اینطور رفتار میکنی نمیشه اینطوری زندگی کرد میگه زندگی من همینه میخوای بمون نمیخوای برو، و خواهر و مادرش تا متوجه میشن که همسرم هنوز با من صحبت نمیکنه میگن برو تکلیفتو روشن کن، راهنمایی میخواستم ازتون من چیکار میتونم بکنم؟ خیلی ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام امکان به اجرا گذاشتن مهریه می باشد.

باسلام میتوانید مهریه را به اجرا بگذارید.

سلام و ارادت
مطالبه مهریه از طریق واحد اجرای اداره ثبت انجام می گیرید .

برای مطالبه مهریه به دفترخانه ای که ازدواج را ثبت نموده مراجعه کنید و جهت حل مشکلات شخصی از مشاور خانواده و زوج درمانگر کمک بگیرید

کافیست از دفتر ازدواجی که در انجا عقد نمودید اجراییخ بگیرید و بعد به اداره ثبت مراجعه نمایید .

با سلام
اگر در یک خانه زندگی میکنید تقاضای مهریه و نفقه از طریق قانونی داشته باشید .
اما اگر جدا زندگی میکنید میتوانید از طریق اظهارنامه علاقه خود را به ادامه زندگی اعلام نمایید و در دعاوی بعدی از این اظهار نامه به عنوان مدرک استفاده نمایید .

با درود
با توجه به آنچه بیان داشتید بهتر است جهت قوام زندگیتان چند جلسه مشاوره خانواده داشته باشید و پس از آن پیگیر مسائل حقوقیتان شوید.