آیا آنها هم میتوانند بابت درخواست پول زمین از من شکایت کنند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۶۵ #96723825

با سلام ، خانم بنده به من خیانت کرد و دستگیر شد اما من برای اینکه آبروریزی نشه رضایت دادم . توافقی جدا شدیم اما تمام مهریه رو کامل از من گرفت و حتی زمینی که قبلا به خاطر نبودن در شهر خودمان به اسم ایشون قولنامه کردم و جزو توافق طلاق نبود ازم گرفت . بعد از چند سال دوباره ازدواج مجدد کرده با یک مرد سن و سال دار پولدار از طریق خونواده اون آقا با من تماس گرفتند و راجع به گذشته اون خانم ازم سوال کردند؟ من چیزی نگفتم اما وقتی فهمیدم اون خانم تمام گناه های کرده خودش رو به اسم من گفته و یک دنیا بدتر از اون بارم کرده تصمیم گرفتم که لااقل پول زمینم رو ازشون بگیرم زنگ زدم به خونوادشون و گفتم حالا که ازدواج کرده پولم رو بدید اما همه چیز رو به خونواده اون آقا میگم . آخر سر هم دنبالش رو نگرفتم اما فهمیدم که رفتند دم در خانه پدریم و گفتند که اگر زندگی دخترمون رو خراب کند کسی رو می فرستیم سراغش و بلایی سر خودش و زن و بچه اش میاریم آیا من میتوانم شکایت کنم؟ با تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به تهدید صورت گرفته می توانید به عنوان جرم تهدید شکایت کنید

سلام.اقدام شما تهدید است وآنها می توانند از شما شکایت کنند.وبابت زمین هم نمی توانید اقدام کنید.

چنانچه مدرک کافی جهت اثبات تهدید دارید میتوانید شکایت کنید

بله تهدید جرم مستقلی هست ک قابل پیگیری هست و ب جرم تهدید می تونید شکایتی علیه ایشون تنظیم کنید ک در صورت اثبات حسب مورد مجازات حبس و شلاق خواهد داشت همچنین در صورت آبروریزی حق اعاده حیثیت برای شما محفوظ هست و میتوانید پیگیر باشید

باسلام
در صورت داشتن مدرک کافی جهت اثبات تهدید صورت گرفته میتوانید شکایت کنید

بله با توجه به تهدیه به قتل میتوانید شکایت کنید ؟و همچنین اگه اثبات بشه شما به آبرو حیثیت اعتبار خانواده ،همسر سابق خود خشه ای وارد نماید مرتکب جرم شده ایت می توانند علیه شما شکایت کنند

با سلام؛
شما نگفتید بابت چی شکایت کنید ؟ زمین و یا تهدید ؟
در صورتی که تهدید مد نظرتان است در صورت اثبات و ارائه ادله محکمه پسند میتوانید شکایت کنید .
در صورتی که زمین مد نطرتان است چون قولنامه به نام ایشان است امکان شکایت عملا میسر نیست .
و نکته آخر اینکه نوشتید : (( تهدید کردم که حالا که شوهر کرده پولم‌رو بدید در غیر اینصورت همه چیز رو به شوهرش میگم )) در حکم باج خداهی بوده و این مهم نیز فعل مجرمانست .
فواد رضایی
۲۱ آبان ۹۹