از من شکایت شده به اتهام فحاشی و توهین و افترا، حکم چه خواهد بود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۸۹ #96722171

سلام وقت بخیر،همسر سابق شوهرم با گرفتن تماس تلفنی به بنده فحاشی نمود و من در پاسخ فحاشیهای ایشان همان الفاظ را در قالب پیامک به ایشان فرستادم حالا از من شکایت شده به اتهام فخاشی. توهین و افترا، لطفا بفرمایید حکم چه خواهد بود، نامبرده در متن شکایتشان اشد محازات را خواهان شده اند.

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر ادعا میکنید با شما تماسی داشته و اقدام به فحاشی نموده اند لذا برای ادعای خود مدرک و شاهدی دارید میتوانید علیه ایشان دعوی متقابل نمایید

سلامن
جرم توهین تا ۷۴ ضربه شلاق و افترا ۱ ماه تا یک سال حبس

سلامن
جرم توهین تا ۷۴ ضربه شلاق و افترا ۱ ماه تا یک سال حبس

مجازات افتراء و توهین طبق قانون جدید جزای نقدی درجه شش است.

سلام
شما میتوانید موارد مذکور اشاره نموده و دعوای متقابل بر علیه ایشان مطرح نمایید و بر اساس پرینت تماس و شهادت شهودی که در کنار شما بوده اند میتوانید اقدام نمایید !

سلام ...این عناوین در قانون مجازات بر اساس تعریف و عناصر تشکیل دهنده مجازات های متفوت دارد ..اعم از شلاق ،حبس ،جزای تقدی ،مغیر است