آیا همین پیامک نشانه بخشش مهریه توسط من می باشد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۶۱ #96500944

با سلام
همسرم بابت بخشش مهریه توسط من از من سند امضا شده ندارد اما پیامکی از طرف من در گوشی خود دارد که من گفتم موقع بخشش درست فکر نکردم مهریه رو نمیبخشم.
قاضی از من خواست سوگند بخورم که نبخشیدم با سوگند خوردن و یا نخوردن من نتیجه دادگاه چه می شود؟

مشاوره حقوقی مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
چون ادله دیگری به زعم قاضی موجود نیست.
متوسل به سوگند شما شده است، اگر واقعا نبخشیده اید میتوانید سوگند یاد کنید و دعوای زوج رد خواهد شد.
ماده - ۲۷۲ هرگاه خواهان (مدعی) فاقد بینه و گواه واجد شرایط باشد و خوانده (مدعی علیه) منکر ادعای خواهان بوده به تقاضای خواهان، منکر، ادای سوگند می نماید و به موجب آن ادعاساقط خواهد شد.
ماده ۲۷۳ - چنانچه خوانده از ادای سوگند امتناع ورزد و سوگند را به خواهان واگذار نماید، باسوگند وی ادعایش ثابت می شود و درصورت نکول ادعای او ثابت و به موجب آن حکم صادرمی گردد.

در صورتی که سوگند یاد کنید دعوا رد می شود لیکن به آثار شرعی و قانونی سوگند کذب توجه داشته باشید

در صورتی که سوگند بخورید مهریه را بخشش نکردید دعوی همسر شما رد خواهد شد

بله وقتی منکر چیزی باشید با قسم به نفع شما میشود اگر دلایل دیگری برای اثبات وجود نداشته باشد

پیامک مدرک مستندی برای بخشش مهریه نیست بنابر این قاضی از شما خواسته ک جهت رد ادعای ایشان و روشن شدن موضوع سوگند بخورید و با سوگند خوردن شما مبنی بر نبخشیدن مهریه دعوای زوج رد و رای بنفع شما صادر خواهد شد

با سلام
چون زوج مدرکی مبنی بر بخشش مهریه توسط شما در اختیار ندارد از شما درخواست سوگند خواهند کرد
اگر سوگند بخورید که مهریه خود را نبخشیده اید دعوی زوج رد خواهد شد

درود
اگر سوگند بخورید مهریه به شما تعلق نمی گیرد.