چک ضامن برای وام را چگونه باید استرداد کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۲۴۵ #96295

درود.یکی از دوستام میخاست از یه صندوقی وام بگیره از اونجایی که ضامن نداشت بنده به عنوان وام گیرنده اقدام کردم و خودش به عنوان ضامن چک ضمانت داد.حالا خودش قسطاش رو نداده و از طرف صندوق به من زنگ میزنن.در اصل ضامن هم خودشه که چکش رو باید وصول کنن و در صورت نداشتن موجودی برگشت بزنن.میخام بدونم میتونه ادعا کنه چک سرقتی بوده یا اگه امضاش نخونه بنده که اسمم به عنوان وام گیرنده هست مشکلی برام پیش میاد یا نه.یا اگر برنامش بوده و قبل از این که چک رو بده صندوق بابت ضمانت اعلام مفقودی یا سرقتی کرده باشه چ مشکلی برای من پیش میاد؟ممنون

مشاوره حقوقی قرارداد قرض
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر اینکه ادعا میکنند چک سرقتی است باید اثبات شود. لذا مشخص خواهد بود که مبلغ وام به ایشان داده شده ولی به دلیل اینکه وام گیرنده شما بوده اید بانک میتواند به شما و یا ضامن مراجعه کند. ولی شما میتوانید دادخواست به طرفیت ایشان بدهید.