چیکار میتونم بکنم که عدم همکاری از طرف من نباشه؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۹۴ #96255531

من آخر سال پیش از شرکت به خاطر تعدیل نیرو گفتن خدافظ از طرف دیگ چون تعهد خدمتی ۵ سال داشتم و ۳ سالش تموم شد
من بعدش رفتم برای گرفتن حق و حقوقم تو ادارهکار شکایت کردم کارفرما هم رفتن ی شکایت حقوقی کردن برخلاف اینکه منو اخراج کرده بودن با این عنوان ک من خودم رفتم و برای اون تعهد درخواست ضرر زیان کردن
من بعد ۹ ماه برگشت به کار گرفتم و اون شکایت حقوقی کارفرما هم رفته برای تجدید نظر
ولی الان ک برای برگشت به کار اقدام کردم پیش مامور اجرا گفتن برگرد ب کارت ولی بعد رفتن مامور اجرا نه اجازه ورود دادن فقط ی صندلی گذاشتن جلو در توی مجتمع ۸ طبقه گفتن شما می‌بینید اینجا و نگهبانی میدید و هرکی اومد و رف احترام میزارید در حالی ک سمت قبلی من مدیر بوده اونجا
ک من دوباره زنگ زدم ۱۱۰ اومد و صورتجلسه کرد موارد رو و کارفرما میگ شرایط همینه نمیخوای برو استعفا بده ک ازاین استعفا من بره اون تعهد رو ک درخواست ضرر زیان کرده رو ازم بگیرن
چیکار باید بکنم من نه قرارداد مینویسه نه میزاره وارد شرکت بشم و میگ جلو درمجموع چند طبقه بشین نگهبان درحالی ک من قبلا مدیر بخشی بودم اونجا
من بعد چن ماه الان دارم جایی هم مشغول کارم
ممنون

مشاوره حقوقی قرارداد کار
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلاماعلام کنید وظیفه شما حضور درب مجتمع نمی‌باشد....

با استناد به قرارداد و مخاطب قرار دادن مسئول شرکت تقاضای برگشت به کار قبلی خود را درخواست کرده و با توجه به پاسخ اظهارنامه اقدام نمایند.

طی اظهارنامه مراتب را اعلام مستند به آن از طریق اداره کار برای برگشت به شغل تحت قرارداد اقدام کنید

با احترام ، اعلام کنید وظیفه شما حضور درب مجتمع نمی‌باشد.

با سلام بایستی بیان شود که وظیفه شما مدیریت است نه حضور در مجتمع

این مسئله فقط به قرارداد کار شما بستگی دارد

وقت بخیر اعلام کنید وظیفه شما حضور درب مجتمع نمی‌باشد