اتمام زمان وکالت تعویض پلاک چه راهکاری دارد؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۹,۱۱۷ #96104

با سلام اینجانب یک خودرو به صورت وکالت بلاعزل خریداری کرده ام و فقط مهلت تعویض پلاک به پایان رسیده آیا میتوان فروشنده را ملزم به تنظیم سند و تعویض پلاک نمود زیرا ایشان از تمدید مهلت زمانی تعویض پلاک خودداری مینمایند و حاضر به همکاری نیستند و تهدید به توقیف خودرو مینمایند در حالیکه تمام خلافی را هم پرداخت کرده ام و هیچ زیانی متوجه ایشان نبوده آیا راه حل قانونی برای این چنین موارد پیش بینی نشده

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام دادخواست الزام ب تنظیم سندبدین.

دادخواست الزام به تنظیم سند داده و اقدام به فک پلاک نمایید

بله درهرحال بایداجازه تعویض پلاک بدهنداگرحسارت باشدشمابایداقدام کنیدکه خلف وعده کردید

با سلام، به استناد مبایعه نامه و وکالتنامه دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و فک پلاک بدهید.

با سلام
با طرح دعوی مبنی بر الزام به سند رسمی خودرو و فک پلاک اقدام نمایید

با سلام.منظور از خریداری ماشین به صورت وکالت بلا زل مبهم است .اگر از طرف فروشنده وکالت بلاعزل دارید به نمایندگی از ایشان اقدام نمایید.

با سلام
می توانید برای الزام ایشان به شماره گذاری و تعویض پلاک طرح دعوی کنید
ایشان می توانند خودرو را توقیف کنند ولی برای ایشان نیز بهتر است که هر چه زودتر مراحل تعویض پلاک انجام شود تا پلاک خودروی شما از اسم ایشان خارج شود چون همانطوریکه خودتان نیز مستحضرید خلاف هایی که توسط خودروی شما انجام می شود به نام ایشان درج می شود و ایشان باید برای این کار راغب تر از شما باشد)