قرار اعدادی و وقت نظارتی که دادگاه بر روی پرونده ام طلاقم در نظر گرفته است برای چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴,۰۸۲ #96065114

در رابطه با پرونده طلاق مورد اول اینکه قرار اعدادی یعنی چی؟ مورد دوم اینکه زده پرونده مقید به نظارت تیر ماه سال جاری؟آخرین جلسه دادگاه شنبه بود که قاضی بعد از نامه های داوری که فرستادن گفتن سه الی ده روز دیگه حکم طلاق صادر میکند اما امروز پرونده و پیگیری کردم دیدم.

مشاوره حقوقی طلاق
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قرار اعدادی مانند کارشناسی را ارجاع دعوی به داوری و نظیر ان است . وقت نظارت نیز به این دلیل تعیین شده که پرونده تا وصول نظریه داوری قابلیت اتخاذ تصمیم ندارد . در وقت نظارت اگر قرار اعدادی انجام شده باشد دادگاه اتخاذ تصمیم می کند .

با درود فراوان
قرار نظارت برای این میباشد که پرونده در جریان رسیدگی باقی بماند و تحت نظر قاضی است .رای را صادر خواهند کرد .

با سلام
نظارت به این معنا است که پرونده از روند اجرایی خارج نشود و نیازی به حضور طرفین نیست.