گرفتن شناسنامه ایرانی برای افراد خارجی مقیم ایران

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۲,۸۸۳ #9583

سلام متولد ایران نیستم و افغانی هم نیستم امل 20 سال اقامت دارم در ایران آیا میتوانم شناسنامه ایرانی تحصیل کنم و پدر و مادر ایرانی نیستند اما مقیم اینجا هستند.

مشاوره حقوقی اخذ شناسنامه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام با توجه به مدت زمان اقامت شما بله می توانید اقدام کنید

با سلام
بله امکان دارد

با سلام در صورت ۵ سال اقامت متوالی در ایران و عدم ارتکاب جرم و سن ۱۸ سال به بالا می توانید شناسنامه دریافت کنید

با درود بله امکان پذیر است

با شرایط بیان شده توسط همکاران گرامی میتوانند اقدام کنند

در صورت اقامت ۵ سال در ایران و عدم ارتکاب جرم و رسیرن به ۱۸ سال می توانید شناسنامه داشته باشید.

باید۵سال متوالی بصورت قانونی در ایران ساکن باشدو۱۸سال شده باشدوهیچگونه جرم سیاسی مرتکب نشده باشد که بتوانددرخواست شناسنامه بدهد.