آیا امکان لغو درخواست توقیف و یا ارائه سند بجای پرداخت این مبلغ وجود دارد؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳,۲۹۵ #95795711

باسلام.
در دادخواست الزام به سند، درخواست توقیف ملک داده ایم و دادگاه ابلاغیه ودیعه گذاری به مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان داده است.
باتشکر

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت عدم پرداخت خسارت احتمالی، درخواست توقیف ملغی می گردد.

با سلام
در صورتی خواسته شما مستند به سند رسمی و یا موارد ذکر شده در قانون نباشد و در دادخواست خود تقاضای تامین خواسته کرده باشید باید خسارت احتمالی بسپارید در غیر این صورت تامین خواسته ملغی شده و امکان توقیف برای شما وجود نخواهد داشت.

با عدم پرداخت خسارت احتمالی در فرجه مقرر، قرار تامین خواسته خود به خود لغو خواهد شد.

باید مبلغ تامین را واریز کنید

رسیدگی را بدون تقاضای تامین خواسته و یا دستور موقت پیش ببرید.

سلام و درود باید مبلغ ودیعه را پرداخت کنید در غیر اینصورت دادخواست شما لغو میشود

اگر تامین خواسته واریز گردد دستور موقت توقیف ملک صادر می گردد ولی در صورت عدم پرداخت به اصل دعوا لطمه ای نمی زند و صرفا تامین خواسته رد می شود