حق دادگاه برای رسیدگی به تقسیم ارث چقدر است؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۲۹,۲۴۲ #95746

سلام، میخواستم بدونم با توجه به اینکه وراث دیگر حاضر به فروش و تقسیم ارث نیستند اگر بخواهم از طریق دادگاه اقدام کنم، ۱، سهم دادگاه چقدر هست که بر میدارد و۲‌، چه زمان مطالبه میکند قبل از رسیدگی یا بعد از رسیدگی که پول به دستمان میرسد،۳،چه مدت تقریبا طول میکشد که به شکایت رسیدگی شود، و من به ارث برسم؟ ممنون

مشاوره حقوقی ملکی
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ، قوه قضاییه فقط ۳.۵ درصد به عنوان هزینه دادرسی دریافت میکند که باید در ابتدا پرداخت کنید ، اگر وابت کنید معسر هستید و توانایی پرداخت را ندارید بعد از صدور رای و فروش اموال طلب خود را وصول میکند
در مورد مدت زمان قابل پیش بینی نیست چند ماهی طول میکشد

با درود
تقسیم ترکه یک دعوی غیر مالی است و هزینه چندانی ندارد ولی هزینه دادرسی مطالبه سهم الارث بدوا به میزان سه و نیم درصد (بالای صدمیلیون تومان)نسبت به سهم وارث تعیین شده و میتوانید ضمن دادخواست تقاضای اعسار از هزینه دادرسی دهید

دعوی تقسیم ترکه غیر مالی است و هزینه دادرسی دعاوی عیر مالی پرداخت می شود.

دادگاه ، علاوه بر هزینه دادرسی که ابتدا دریافت میشود نیم عشر اجرائی زمان تنظیم و صدور اجرائیه را هم شامل خواهد شد

زمان دادرسی قابل پیش بینی نمی باشد
هزینه زمان ارسال دادخواست اخذ می شود مگر اعسار از پرداخت مطرح نمایید

با سلام
دادگاه سهمی بر نمی دارد. هزینه دادرسی بر اساس سه و نیم درصد ارزش خواسته باید در ابتدای تشکیل پرونده پرداخت شود. همچنین نیم عشر دولتی هم هست که در پایان کار در مرحله اجرای حکم پرداخت خواهد شد.
زمان تقریبی برای رسیدگی به دعوی شما بستگی به شرایط پرونده دارد. هیچ زمانی نمی توان تعیین کرد.

بنام خدا،شما باید هزینه های دادرسی و اجرایی را پرداخت کنید.مدت زمان آن مشخص نیست.