چگونه از دادگاه شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۰۲ #95685628

سلام یه نفر از بنده در مورد اموال غیر منقول شکایت کرده دادگاه پرونده رو جهت رسیدگی به شورای حل اختلاف داده شورا نیز به ان رای داده و به ضرر بنده تموم شده به شورا اعتراض مبنی بر اینکه نمیتواد به اموال غیر منقول رای بدهد دادم شورا در جواب نوشته که با توجه به اینکه دادگاه این تصمیم را گرفته که شورا پرونده را بررسی کند در نتیجه شورا میتواند به ان رای بدهد بنده باید چیکار کنم ایا دادگاه این حق و صلاحیت رو داره که رسیدگی اموال غیر منقوال رو جهت رسیدگی به شورا بفرستد توضیح اینکه پرسیدم گفتن دادگاه پرونده رو جهت سازش به شورا نفرستاده بلکه جهت رسیدگی فرستاده اگه بخوام از دادگاه شکایت کنم بایستی چیکار کنم ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام باید رای صادره بررسی شود.

باسلام درمهلت به رای صادره اعتراض نموده و همچنین موضوع را ازطریق شعبه دادگاه ارجاع دهنده پیگیری نمایید رای و سایر مدارک موجود را به نظر یک متخصص برسانید

پرود باید مفاد پرونده و رای شورا بررسی شود ولی در کل شورا صالح به رسیدگی نیست و شما می توانید از دادنامه در وقت قانونی تجدید نظر نمایید

قطعا شورا حق رسیدگی نداشته . به رییس دادگاه صادر کننده دستور مراجعه بفرمایید ....

با سلام
صلاحیت شورای حل اختلاف در قانون مشخص است و رسیدگی به دعاوی راجع به اموال غیر منقول در صلاحیت شورا نیست به غیر از دعاوی راجع به تخلیه ملک. ضمن اعتراض به رای، به سرپرست مجتمع نیز مراجعه فرمایید.

باسلام
رای صادره نیازمند بررسی است.
میتوانید در فرجه قانونی به دادنامه صادره اعتراض نمائید.

باید از رای صادره تجدیدنظرخواهی کنید. پرونده مجدد در دادگاه رسیدگی می شود.