چطور از طریق قانون با شخص معتاد برخورد نماییم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۹ #95661640

با سلام خواهشمندم جواب سوال مرا بدهید
من برادرم ۲۳ دارم معتاد به شیشه هست و پدر ومادر پیرم رو مورد ضرب شتم قرار میدهد برای دراوردن پول مواد لوازم منزل پدر مادرم و میفروشه علاوه بر اون شیشه هم میفروشه ولی گهگداری چیکار کنم از شرش از طریق قانونی خلاص شویم

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
نگهداری شیشه را از طریق نیروی انتظامی پیگیری کنید

با سلام
۱.پدر و مادر قانونا میتوانند به اتهام ضرب و جرح از وی شکایت کنند
۲.میتوانند حمل و فروش و نگهداری شیشه را به دایره مواد مخدر اطلاع دهید.

در صورت توان در راستای اصلاح ایشان رفتار و الا از طریق اطلاع به ستاد مقابله با مواد مخدر اقدام نمایید

سلام
متاسفانه راهکار قانونی جهت شکایت وجود ندارد مگر آنکه از طریق نیروی انتظامی اقدام نمایید و سپس شکایت کنید