آیا اگر با حق طلاقی که داده ام میتوانم با پرداخت مهریه جلوی طلاق او را بگیرم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۹۹۰ #95641112

سه سال است ازدواج کرده ام همسرم در امر زناشویی سرد مجاز هست و من را همراهی نمیکند. یک ماه هست منزل را ترک کرده و دختر سه ساله ام را با خود به خانه پدرش رفته و اجازه ملاقات با دخترم را نمیدهد. بنده حق طلاق را در خرداد ماه همین سال به او دادم از بابت همین مشکلی که داشت. آن موقع میگفت مهریه نمیخواهم ولی الان تهدید میکند مهرم را اجرا می‌گذارم ابا اگر با حق طلاقی که داده ام میتوانم با پرداخت مهریه میتوانم جلوی طلاق او را بگیرم؟لطفا بنده را راهنمایی فرمایید چطور و از کجا شروع کنم. در زمن به از من تعدی در مورد دخترم میخواهند که تا موقعی که با مادرش هست هر بالایی سرش بیاد من هیچ گونه اعتراض حقی نخواهم داشت.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر اگروکالت طلاق, داده اید ایشان میتواند طلاق بگیرد

اگر وکالت بلاعزل است فقط با توافق طرفین قابل ابطال است.پرداخت مهریه مانع طلاق نمی شود

اگر وکالت در طلاق بلاعزل نباشد می توانید به دفترخانه تنظیم کننده سند مراجعه کنید و وکیل(زوجه) را عزل کنید اما اگر وکالت طلاق بلاعزل و جامع باشد و حق ضم وکیل هم اسقاط شده باشد در عمل امکان بلا اثر کردن وکالتنامه طلاق وجود ندارد.

اگر وکالت در طلاق بلاعزل نباشد می توانید به دفترخانه تنظیم کننده سند مراجعه کنید و وکیل(زوجه) را عزل کنید اما اگر وکالت طلاق بلاعزل و جامع باشد و حق ضم وکیل هم اسقاط شده باشد در عمل امکان بلا اثر کردنوکالتنامه طلاق وجود ندارد.

اگر حق طلاق را با وکالت بلاعزل اعطاء نموده اید راهی برای سلب این حق ندارید فقط با برخورد همراه بامهربانی می توانید مانع طلاق شوید.

وکالت به عزل وکیل یا فوت هریک یا استعفای وکیل از بین میرود در صورتی که وکالت بلاعزل باشد تابع شرایط خاص است
در ماده ۶۷۹ قانون مدنی به موضوع وکالت بلاعزل اینگونه اشاره کرده است؛ موکل می تواند هر وقت بخواهد وکیل را عزل کند مگر اینکه وکالت وکیل یا عدم عزل وکیل در ضمن عقد شرط شده باشد. در این حالت موکل دیگر حق عزل وکیل و فسخ وکالت را ندارد
در مورد تعهد گرفتن جهت فرزند حق گرفتن تعهد ندارد چون بدون اذن شما خانه را ترک و فرزند را برده است
برای ملاقات فرزند نیز از طریق قانونی اقدام فرمایید حق ممانعت از دیدن فرزند را ندارند حتی در صورت مقاومت و محکومیت در قانون جرم ۳ الی ۶ ماه حبس و یا حریمه ۱/۵ میلیون تا ۳ میلیون ریال در نظر گرفته شده است

سلام وقت بخیر
چنانچه در وکالت در طلاق بلاعزل نبوده باشد می توانید حق طلاق را پس بگیرید ضمن اینکه برای ملاقات با فرزند می توانید دستور موقت ملاقات از شورای حل اختلاف دریافت نمایید و در صورتی که مهریه را ابرا نکرده اند می توانند دریافت کنند .