آیا آن مامور در صورت محکومیت موظف به جبران این خسارات میشود؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۲۴ #95474610

سلام و عرض احترام و ادب. اگر پلیس کسی را بدون وجود ادله کافی برای احقاق جرم، بازداشت نماید بطوریکه حیثیت فرد بازداشت شده در اجتماع خدشه دار شود و باعث از دست دادن موقعیت شغلیش شود، اگر بله چطور و چگونه؟ تشکر🙏🏻

مشاوره حقوقی کیفری
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر بی گناهی شمااثبات شود بله می توانیداز مامور متخلف شکایت کنید

سلام اگر بازداشت شما طبق موازین قانونی بدون صدور قرار باشد می تونید شکایت کنید البته باید روند پرونده بررسی بشه بدون در نظر گرفتن اون نمیشه اظهار نظر دقیق کرد

در صورتی که اقدام پلیس خارج از چارچوب قانون باشد می توانید علیه ایشان شکایت کنید

درود :چنانچه بازداشت بدون مجوز قانونی باشد شما می توانی از مامور ویا کسی که دستور بازداشت شما را داده از طریق دادسرای نظام اقدام به شکایت نمایی.

با درود بله قابل پیگیری است و اگر بدون مجوز قانونی اقدام کرده باشد خسارات مادی و معنوی قابل مطالبه است

بله در صورت شکایت شما و محکومیت ایشان، وی نلزم به پرداخت خسارات شما است و در صورت عدم اجرا میتوانید از طریق ورخواست صدور اجرایبه اقدام نمایید.

سلام بله خسارت معنوی در صورت اثبات طبق ایین دادرسی کیفری قابل مطالبه است .