ایا اقرار متهم در رسید اخذ شده برای دادگستری قابل قبول نیست؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۴۱ #95304765

ازشخصی به دلیل فحاشی واهانت وایجاد مزاحمت و ازار و اذیت وسلب اسایش تعهد کتبی و اقرار در کاغذ سفیدش a۴ اخذ کرده بودم. اما با ادامه ناسزاگویی وفحاشی هاش مجبور شدم ازش شکایت کیفری کنم.در دادیاری ان تعهد کتبی و اقرار از متهم رو به عنوان مدرک نشون دادیار دادم و ضمیمه پرونده کرد اما دادیاری رای قرار نهایی منع تعقیب متهم رو صادر کرد و مجبور شدم به رای اعتراض کنم.به دادیاری مراجعه کردم و به قاضی گفتم که خود متهم به فحاشی و اهانت اقرار و اعتراف کرده و شما قرار منع تعقیب صادر کردید چرا و به چه علت.درجوابم گفت که نوشتن فحاشی و اهانت وامضای ان کافی نمیباشد و شما بایستی اسم فحش ها و اهانتهایی که بهت کرده بود رو عینا در کاغذ مینوشتی ومتهم اون رو امضا میکرد مثلا اسم فحش ناموسی وفحش خانوادگی واسم هرفحشی رو بایستی عینا
مینوشتی. یعنی چی این کجای قانون دادگستری است که دادیار میگوید؟ دادیار بهانه میاره که متهم از دست قانون فرار کنه.
ایا کسی که در کاغذ به اتهام وجرم قتل اعتراف میکنه رو دادگستری قبول نمیکنه مطمئنا قبول میکنه اما نوشتن فحاشی و اهانت رو در کاغذ قبول نمیکنه اخه این چه قانون وچه عدالتی است ایا متهم بایستی همیشه ازچنگ قانون وعدالت فرار کند و هر کاری که دوست داشته باشه و هر کار خلافی که بکنه ازاد تو مملکت بگرده ایا این انصاف وعدالت الهی است؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
رسید قابل استناد میباشد اما ماهیت اقرار ندارد.

بادرودوسلام رسید قابل استناد است ولی ماهیت اقرار ندارد.

درود . شما میبایست اعتراض کنید و رسید شما قابل استناد میباشد و تصمیم با دادگاه است

درود
اقرار باید نزد مقام قضایی انجام شود.

به قرار صادره اعتراض نمایید

سلام
می توانید به رسید استناد کنید.

به رسید مزبور میتوانید استناد کنید اما این رسید ماهیت اقرار را ندارد.