دادسرا جرایم باید بروم؛ آیا به نظر شما حبس و زندان میکنند؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۴۷ #95289972

سلام. من از شهرستان به تهران رفتم در ایام کرونا پلاک را پنهان کردم روز بعد رفتم دانشگاه بعد یه ساعت پلیس راهور در پارکینگ دانشگاه مرا توقیف و ارجاع به دادسرا داد قاضی منع تعقیب داد اما گفت چون ساکن تهران هستید من عدم صلاحیت دارم حالا دادسرا جرایم راهنمایی باید برم آیا به نظر شما حبس و زندان میکنن من دانشجو و هیچ سوپیشینه ندارم. از استرس دارم میمیرم. ممنون میشم جواب بدید بار اولم هست

مشاوره حقوقی کیفری
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و ارادت ...معمولا این جرایم دارای جزای نقدی هستند ...توکل به خدا داشته باشید

اقدام شما جرم بوده و دارای مجازات حبس خواهد بود لاکن با توجه به فقد سابقه احتمال مجازات جرای نقدی برای شما خواهد بود

بر اساس قانون افرادی که در پلاک وسیله نقلیه خود تغییر ایجاد می‌کنند به حبس از ۶ ماه تا ۱ سال محکوم می شونداما اگر پوشاندن پلاک یا دستکاری در ارقام آن در حدی باشد که فقط صرفا مخدوش شدن پلاک تلقی شود با کد ۲۰۴۷ برابر ریز جرائم راهنمایی رانندگی مبلغ ۶۱ هزار و دویست تومان کد جریمه آن است
در این جرم عمدی که مجازات اصلی آن‌ شش‌ ماه تا یک‌سال حبس است، تبدیل حبس به مجازات جایگزین در صورت نبود موانع مندرج در قانون، اختیاری است وبه نظر قاضی بستگی دارد
چنانچه منع تعقیب صادر شود یعنی پرونده مختومه شده و جای نگرانی نیست

سلام
به فرض محکومیت برای چنین جرایمی حبس صادر نمیکنندو جزای نقدی باید پرداخت کنید

بادرود. شرایط اجتماعی ونداشتن سابقه شمارو به جزایی نقدی محکوم خواهد کرد وشمارو حبس نخواهد کرد

مجازات این جرم حبس می باشد ولیکن به احتمال زیاد به جزای نقدی تبدیل شود ولیکن النهایه به نظر قاضی بستگی دارد

درود
مجازات قانونی دستکاری در پلاک حبس است اما احتمال دارد تبدیل کنند.