شرایط پرونده من در چه مرحله ای قرار دارد؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۴۱۱ #95079805

سلام
وقتی از طریق سامانه پیامکی ----------استعلام میگیرم (با داشتن شماره و رمز پرونده) اینا میاد. (با ردیف فرعی دادسرا)
۱-پرونده با علت طرح تحقیقات مقدماتی نسبت به مکومیت در تاریخ ۱۳۹۹/۰۳/۰۶ ثبت گردید
۲-قرار قرار اعدادی صادر شد
۳-ابلاغیه کارشناس ابلاغ شد
۴-قرار قرار اعدادی صادر شد
۵-ابلاغیه کارشناس صادر شد(۲ مورد)
۶-ابلاغیه کارشناس ابلاغ شد(۲ مورد)
۷-ابلاغیه کارشناس صادر شد(۲ مورد)
۸-ابلاغیه کارشناس ابلاغ شد
۹-ابلاغیه کارشناس صادر شد
۱۰-دادنامه ابلاغ شد(۳ مورد)
۱۱-ابلاغیه جهت ابلاغ دادنامه صادر شد(۳ مورد)
۱۲-به قرار نهایی اعتراض شد
۱۳-پرونده نسبت به مکومیت در تاریخ ۱۳۹۹/۱۰/۰۱ با ردیف فرعی ۲ در ۱۰۱۴ کیفری دو - مجتمع ولیعصر - تهران ثبت گردید
۱۴-پرونده با علت طرح تحقیقات مقدماتی نسبت به مکومیت در تاریخ ۱۳۹۹/۱۱/۰۵ مجددا ثبت گردید
۱۵-پرونده مختومه شده است

وقتی از طریق سامانه پیامکی ------------استعلام میگیرم (با داشتن شماره و رمز پرونده) اینا میاد. (با ردیف فرعی دادگاه) - چون شاکی به حکم منع تعقیب دادسرا اعتراض کرده بود
۱-ابلاغیه جهت ابلاغ دادنامه صادر شد
۲-دادنامه ابلاغ شد
۳-پرونده مختومه شده است
من گیج شدم چون تو ریز مراحل پرونده هم میرم زده:
۵۶-نسبت به شکایات @@@ علیه @@@ مبنی بر استفاده از اسناد / نوشته های غیر رسمی مجعول / مزور و تحصیل مال از طریق نامشروع یا سوء استفاده و تقلب از امتیازات و جعل و خیانت در امانت طی شماره @@@@@ مورخ ۱۳۹۹/۱۱/۱۹ ارسال پرونده به شعبه دیگر جهت رسیدگی

ممنون میشم یکی از بزرگان منو راهنمایی بکنه که پرونده مختومه هست یا در حال انتقال به شعبه دیگه ای هست؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام، رسیدگی پرونده در هر شعبه به اتمام رسید گزارش پرونده مختومه می دهند.
مثلا اگر ابتدائا در شورای حل اختلاف بررسی شد و سازش صورت نگرفت و ارسال شد به دادسرا، پرونده در صورت مختومه است. سپس در دادسرا بررسی و قرار مجرمیت یا منع تعقیب و یا ... صادر شد پرونده در دادسرا مختومه می شود و اگر قرار مجرمیت صادر شد می رود به دادگاه بدوی... و ...

سلام قرار منع تعقیب صادر شده است و گویا نسبت به آن اعتراض شده و پرونده به دادگاه دیگری جهت بررسی مجدد ارسال میشود.

سلام و ارادت
پرونده در دادسرا مختومه شده و شاکی به قرار صادره اعتراض نموده است و شما بایستی محتویات همین شماره پرونده که در دادگاه کیفری ۲ است را بررسی کنید که در چه وضعیتی است .

پرونده فقط در شعبه مذکور مختومه شده و رسیدگی در شعبه جدیدی که پرونده به آن ارسال شده باز و در حال رسیدگی است.

سلام.نسبت به بخشی از ان مختومه گردیده است و نسبت به بخشی دیگر در حال رسیدگی است.

پرونده در آن شعبه مختومه شده است .

سلام پرونده در آن شعبه مختومه شده و ممکن است در شعبه دیگر مفتوح باشد