میخوام ازش دست نوشته بگیرم که تمامیه مهریه خود را دریافت کرده است همراه با یک چک سفید امضا, آیا بعدها به مشکل میخورم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۷۸ #95036495

سلام میخوام ازدواج کنم برای اینکه به همسرم مهریه ندم میخوام ازش دست نوشته بگیرم که تمامیه مهریه خود را دریافت کرده است همراه با یک چک سفید امضا, آیا بعده ها درخواست مهریه بدن به مشکل میخورم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
درصورتیکه همسر شما قصد بذل مهریه را دارد بهتر است از طریق دفاتر اسناد رسمی سند ابرا مهریه تنظیم نمایید

سلام
پس از انعقاد نکاح باید از طریق دفتر اسناد رسمی اقدام به ابرا نمایند

سلام وقت بخیر
خانم می توانند مهریه را از طریق دفاتر اسناد رسمی ابراء نمایند ضمن اینکه قبل از وقوع عقد و تعیین مهریه امکان بخشش و یا دریافت آن وجود ندارد .