در صورت اثبات مجازات آن چیست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۴۱ #95034611

سلام‌ . بنده متوجه شدم همسرم از طریق پیامک با مرد دیگری ارتباط دارد. خود ایشان هم به من اعتراف کرد که دارد ولی وقتی گفتم شکایت میکنم گفتش تو برام پاپوش درست کردی و من این کار رو نکردم. لازم به ذکر است با ۳ تا سیم کارت ارتباط داشته که ۲ تا به نام خودم هست و یکی به نام پدر ایشان. حالا همسرم میگه سیم کارت ها به نام خودت هست و برام پاپوش درست کردی. آیا میتونم ثابت کنم یا خیر؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و وقت بخیر.
اولا صرف داشتن رابطه از طریق فضای مجازی یا سامانه های رایانه ای و مخابراتی،از نظر قانون و رویه قضایی اصولا رابطه نامشروع تلقی نمیشه و حضور فیزیکی باهم ملاک هست.ثانیا ادله اثباتی ندارید و مهم این هست که سیم کارت در دست کسی حساب میشه که به نامش هست و ادعای خلافش باید ثابت بشه.از نظر من امکان اقدام قانونی ندارید.
موفق باشید

با سلام پرینت مکالمات و اس ام اس ها رو از سیم کارتی که بنام خودتان هست تقاضا کنید و از مخاطب پیام ها و همسرتان شکایت کیفری کنید .

باسلام واحترام باتوجه به آنچه فرمودید بعید بنظر میرسد مگراینکه بتوانید اثبات نمایید سیم کارت در یدایشان بوده

با توجه به اینکه سیم کارت ها به نام همسرتان نمی‌باشد نمی‌توانید رابطه را اثبات کنید.

باسلام خیر نمی توانید اثبات کند........................

با سلام مدعی باید بتواند ادعای خود را اثبات کند با توجه به اینکه سیمکارت ها به نام شما می باشد به سختی بتوان اثبات کرد