آیا می شود با گذاشتن وثیقه و سند از رفتن به زندان جلوگیری کرد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۹۷ #94937154

اگر سر رسید اقساط مهریه برسد و آنرا پرداخت نکنیم بعد از حکم جلب و دستگیری آیا می شود با گذاشتن وثیقه و سند از رفتن به زندان جلوگیری کرد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر امکانپذیر نیست

با درود دادخواست تعدیل اقساط مهریه ثبت کنید.

خیر مگر محکوم له موافقت کند

با سلام
دادخواست تعدیل اقساط مهریه ثبت کنید.

موفق باشید

سلام خیر امکان پذیر نیست مگر اینکه تقاضای تعدیل شما رسیدگی و پذیرفته شود

ب بادرود متاسفانه خیر در صورت عدم پرداخت اقساط مهریه متاسفانه به زندان خواهید افتاد

سلام ، در صورت عدم پرداخت اقساط مهریه ، مهریه از حالت اقساط مهریه به حالت حال در می آید . ودیگر امکان قسطی شدن آن وجود ندارد ، درخواست تعدیل زمانی است که زوج با پرداخت سه یا چهار قسط دیگر توانایی پرداخت را با شرایط موجود نباشد.