شکایت همسر برای طلاق بابت ناراحتی قلبی به جایی میرسد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۵ #94935723

سلام ممنون از پاسخگوییتون جواب خوب وسریعتون همسرم چیزی که من متوجه شدم تو شکایتش برای ناراحتی قلبی من دادخواست طلاق داده من بعضی وقت قلبم یه مقدار درد میگیره ولی تاحالا به دکتر مراجع نکردم چون میدونم چیزی نیست ایا این دلیلی میتونه باشه برای طلاق و اینکه اثبات بشه من ناراحتی قلبی ندارم میتونم ازشون بابات این داستان شکایت کنم

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر ایشان به استناد بیماری قلبی شما نمی توانند جهت طلاق اقدام نمایند.
همچنین در صورتی که ایشان اقدامی در این خصوص نمایند امکان شکایت از ایشان وجود ندارد.

ناراحتی قلبی دلیل بر طلاق نمی تواند باشد جز امراض صعب العلاج نمی باشد
و اینکه طلاق از سوی زوج دلیلی نمی خواهد و طلاق از سوی زوجه شرایط نیاز دارد