آیا در صورت شکایت من و محکوم میکنن؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۷۵ #94915237

بعد از ۳۵ سال متوجه شدم که پدر بزرگ و مادربزرگم ، پدر و مادر واقعی من نیستن و بدلایلی از اون موقع من بعنوان پسرشون باهاشون زندگی میکردم و اسمم توی شناسنامشون بوده و پدر واقعی من یکی از برادرهام هست. داستان تراژدیکی هست برای من.مادرم ۲۰ ساله ک بودم بزحمت خدا رفته و پدرم (پدر بزرگم) ۲ سال پیش. حالا که میخاییم انحصار وراثت کنیم بعصی از برادر خواهرهام نقشه دارن که من و بپیچونن. آیا میتونن من و از ارث محروم کنن؟ تنها کسی هم که رابطه عاطفی قوی با پدر و مادرم داشت من بودم و همیشه کنارشون بودم. یک فیلم از پدرم دارم مربوط به قبل اینکه رحمت خدا بره که توش گفته من سهم دارم از مال و اموالی که میزاره. حالا بنظرتون چی میشه؟ لطفا یک جواب کامل بهم بدین که نیاز نباشه دوباره بپرسم از کسی یا جایی. ممنون از سایت خوبتون

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و ارادت اولا شما از پدر و مادر خود که همان برادر شماست ارث می برید ....اما اگر نتوانند اثبات کنند و اسم شما در شناسنامه پدربزرگ و مادربزرگ هست شما هم جز وارثین هستند ...

سلام از پدر ومادر خود ارث میبرید برای راهنمایی کامل تر مشاوره تلفنی بگیرید

با سلام و احترام، اگر موضوع مد نظر شما با مستندات قابل قبول اثبات شود شما مستحق ارث از پدر و مادر واقعی خود خواهید بود

با درود از پدر و مادر واقعی خویش ارث خواهید برد

باسلام از پدر و مادر واقعی خود ارث میبرید

درخواست گواهی انحصار وراثت کنید و متعاقبا تحریرو تقسیم ترکه

از اشخاصی که پدر مادر واقعی شما هستند ارث خواهید برد