گرفتن دیه از بیمه چه مراحلی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۳ #94893662

با سلام و خسته نباشید،
من برای گرفتن دیه به بیمه مراجعه کردم البته بعد از روال قانونی که اونجا به من گفتند باید راننده مقصر هم باهاش صحبت کنی و بیاد اینجا که باید مبلغی به عنوان جریمه به ما پرداخت کنه و زمانی که اون این مبلغ پرداخت کرد ما هم پرونده شما رو میندازیم تو جریان و دیه پرداخت میکنیم بعد من با یه سری پرس و جو از همونجا متوجه شدم که انگار این مبلغی که میخان از راننده مقصر بگیرن ۲ درصد دیه من میشه که مثل اینکه تو قانون خودشون باید این مبلغ راننده مقصر پرداخت کنه، حالا اصلا چه داستان ۲ درصد و چه جریمه سوال من این هستش که این چیزا به من ربطی پیدا میکنه؟چون من حکم قطعی بردم بیمه و اونا هم ملزم به پرداخت تو زمان قانونی شان هستن درسته؟ اگر راننده مقصر زیر بار نره نیاد پرداخت کنه و بیمه هم روی حرف خودش بخاد اصرار کنه من چه کاری میتونم انجام بدم؟

مشاوره حقوقی دیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اقدام بیمه خلاف قانون است موضوع را از سوی سازمان بیمه مرکزی ایران و از طریق ثبت شکایت در پایگاه https://www.centinsur.ir/ پیگیری کنید