انتقال سند و خسارت تاخیر به چه صورتی قابل مطالبه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۹,۱۱۱ #94779

با سلام
بهمن 96 یک واحد آپارتمان پیش خرید نموده و در مبایعنامه مقرر شد واحد پس از تکمیل 15 خرداد تحویل شود وبه ازای هر روز تاخیر 100000تومان جریمه در نظر گرفته شد.همچنین مقرر شد انتقال سند 15 شهریور انجام شود ولی برای تاخیر در انتقال سند جریمه ایی در نظر گرفته نشد.آپارتمان را با دو ماه تاخیر تحویل گرفتم ولی
متاسفانه به دلیل عدم آگاهی در موعد انتقال سند به دفترخانه مراجعه ننموده و گواهی عدم حضور فروشنده را دریافت ننمودم.
با توجه به اینکه هنوز سازنده و فروشنده موفق به دریافت پایان کار نگردیده و انتقال سند هم انجام نشده
برای انتقال سند و دریافت جریمه تاخیر تحویل آپارتمان و تنظیم سند چگونه باید اقدام کنم.
آیا میتوانم با تاخیر در تنظیم سند مطالبه خسارت کنم؟

مشاوره حقوقی الزام به اخذ پایان کار
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با دادخواست الزام به تنظیم سند درخواست مطالبه کنید

بادرودوسلام اززمان دادخواست الزام به تنظیم سندرسمی امکان مطالبه خسارت می باشد.

سلام
از زمان دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی میتوانید خسارت را مطالبه کنید

برای تاخیر در انتقال سند طبق قرارداد خسارتی قابل مطالبه نیست لیکن اگه پس از فرام شدن مقدمات از جمله گرفت پایان کار وتنظیم صورتمجلس اگر ایشان سند را انتقال ندا دمیتوانی برعلیه فروشنده طرح دعوا نمایی

از زمانیکه شما دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید میتواتنید خسارت را مطالبه کنید و خسارت روزهای قبل به دلیل نگرفتن گواهی عدم حضور قابل مطالبه نیست.