میخواهم آن را محضری کنم چطور باید این کار را انجام دهم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۷۰ #94564752

سلام . چند سال پیش یک قطعه زمین خریداری کردم که قولنامه دستی نوشتیم با امضا و شاهد و حالا میخواهم آن را محضری کنم چطور باید این کار را انجام دهم، مراحل قانونی آن چطور هست ؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر محلی که خریداری نموده اید پلاک ثبتی داشته باشد و در ثبت به نام فروشندگان باشد :باید با مراجعه به یکی از دفاتر اسناد رسمی سند رسمی انتقال تنظیم نمایید و دفترخانه در این مورد استعلامات لازم را اعم از دارایی و شهرداری را انجام خواهند داد
و چنانچه فروشنده حاضر به انتقال سند نشود شما باید با مراجعه به نزدیکترین دفتر خدمات الکترونیک قضایی علیه فروشندگان و مالک رسمی دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی تقدیم تا به دادگاه عمومی حقوقی محل وقوع ملک ارسال و دادگاه با دعوت از طرفین رسیدگی و حکم صادر خواهد نمایدو چنانچه ملک دارای سابقه ثبتی نباشدباید با ارائه مدارک خرید و استشهادیه مبنی بر تصرف در محل به اداره ثبت اسناد و املاک مربوطه مراجعه و درخواست ثبت ملک را بنمایید تا اداره ثبت مراحل قانونی آن
انتشار آگهی و معاینه محل را انجام داده مراحل آن طی و سند صادر شود که پروسه طولانی ای دارد

باسلام
اگر زمین مورد نظر دارای سنر ثبتی باشد این امر به راحتی و در دفاتر اسناد قابل تنظیم و انتقال سند خواهد بود
اما اگر قولنامه ای باشد بایستی از طریق اداره ثبت اقدام نمایید که دارای ۸ مرحله و زمانبر خواهد بود

سلام

وقت بخیر

شما می توانید ابتدا با ارسال اظهارنامه مبنی بر حضور جهت تنظیم سند رسمی به شخص فروشنده اقدام کنید و در صورت خودداری وی از حضور در دفتر اسناد رسمی شما می توانید با رجوع به دادگاه صالح یعنی دادگاه محل وقوع ملک با عنوان الزام به تنظیم سند رسمی دادخواست خود را ارائه دهید.

سلام
اگر محلی که خریداری نموده اید پلاک ثبتی داشته باشد و در ثبت به نام فروشندگان باشد :
باید با مراجعه به یکی از دفاتر اسناد رسمی سند رسمی انتقال تنظیم نمایید و دفترخانه در این مورد استعلامات لازم را اعم از دارایی و شهرداری را انجام خواهند داد
و چنانچه فروشنده حاضر به انتقال سند نشود شما باید با مراجعه به نزدیکترین دفتر خدمات الکترونیک قضایی علیه فروشندگان و مالک رسمی دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی تقدیم تا به دادگاه عمومی حقوقی محل وقوع ملک ارسال و دادگاه با دعوت از طرفین رسیدگی و حکم صادر خواهد نماید
و چنانچه ملک دارای سابقه ثبتی نباشد:
باید با ارائه مدارک خرید و استشهادیه مبنی بر تصرف در محل به اداره ثبت اسناد و املاک مربوطه مراجعه و درخواست ثبت ملک را بنمایید تا اداره ثبت مراحل قانونی آن مانند انتشار آگهی و معاینه محل را انجام داده مراحل آن طی و سند صادر شود که معمولا پروسه طولانی دارد