قاضی گفت در مقابل دریافت مبلغی میتوانید مست بودن ان شخص را از پرونده اش در بیاورید، آیا این امر قانونی دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۱۸ #94391491

وقت بخیر.
من و مادرم در یک تصادف که راننده ی مست مقصر ان تصادف بود اسیب دیدیم. وقتی که دنبال کارهای دادگستری رفتیم قاضی آنجا به ما گفت در مقابل دریافت مبلغی میتوانید مست بودم ان شخص زا از پرونده اش در بیاورید.
آیا این امر حقیقت دارد؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام مست بودن و نبودن راننده تاثیری در پرداخت دیه ندارد بعید است قاضی همچو پیشنهاد خلاف قانون را بدهد بلاخص که تاثیری در دیه ندارد از طرفی اتاق های معاضدت مستقر در دادگستریها باعث ارتقای دانش حقوقی مردم و باب سوال و جواب مربوطه را مفتوح کرده همچو جسارتی بعیده

خیر چنین موضوعی خلاف قانون است

درود برشما
مست بودن یا هوشیار بودن راننده مقصر ،در پرداخت یا عدم پرداخت خسارات زیاندیدگان تاثیری ندارد .
چه راننده مقصر مست باشد چه هوشیار ، خسارت زیاندیده بدون هیچ اخذ تضمینی پرداخت میشود (بند ب ماده ۱۵قانون بیمه ثالث ۹۵)

بسمه تعالی : فرض سوال مذکور : ضمن رد فرمایش جناب قاضی محترم و اطمینان از مطلب ذکر شده تقاضا دارم با حفاظت اطلاعات دادگستری مستقر در دادگستری حتما تماس حاصل و مراتب رو به اطلاع برسانید