صدور قرار نهایی چه معنی دارد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۵۵ #94301416

با سلام و احترام‘ همسر سابقم الفاظ رکیک از طریق پیامک به من ارسال کرد و شکایت کردم و پرونده رفت دادیاری و اکنون پیام امده که قرار نهایی صادر شد این به چه معناست

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

یعنی رسیدگی در دادسرا تمام شده است

قرارنهایی مشتمل بر تعیین تکلیف شکایت شما از طریق صدور قرار قاطع توسط دادیار یا بازپرس می‌باشد که بعد از تایید توسط دادستان به شما ابلاغ خواهد شد.این قرار ممکن است جلب به دادرسی و ارسال پرونده به دادگاه و یا منع یا موقوفی تعقیب باشد که در حالت اخیر قابل اعتراض توسط شما ظرف ده روز در دادگاه کیفری۲ خواهد بود.

سلام
یعنی از مرحله دادسرا خارج شده است

سلام
نسبت به شکایت شما تصمیم گیری انجام شده

سلام پرونده شما منجر به رای شده که به شما ابلاغ خواهد شد

بادرود
قرار نهایی ،تصمیم و عقیده دادسرا هست و مطابق آن که اعم است از جلب به دادرسی (مجرم شناختن) منع تعقیب (نبود دلیل کافی و جرم نبودن)موقوفی تعقیب (توقف تعقیب )که امکان دارد با وجود قرا نهایی در دادگاه روند پرونده تغییر کند و کلا اینکه مرحله دادسرا وتحقیقات تمام می شود .
موفق باشید.

منظور این است که تصمیم نهایی گرفته شده و بزودی به شما ابلاغ می شود که نتیجه شکایت چه بوده است