پیام تشکیل پرونده اماده واسم باید منتظر ابلاغیه باشم یا حضوری برم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۲۹ #94239185

سلام من میخواستم مهریمو بزارم اجرا از طریق محضر اقدام کردم پیام تشکیل پرونده از ثنا برام اومده حالا باید منتظر ابلاغیه بمونم یا حظوری برم دادگاه

مشاوره حقوقی مهریه
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما
بعد از دفتر ازدواج و طلاق و گرفتن اجراییه باید به اداره ثبت مراجعه کنید و بعد از آن باید از طریق دادگاه دادخواست مطالبه مهریه بدید .

سلام
روند بعدی از طرف ثنا و پیامک اطلاع داده می شود .می توانید منتظر باشید .

درود:از طریق اداره ثبت محل اقدام،تا اگر زوج اموالی دارد استعلام ومعرفی نمایید.

با سلام منتظر پیامک های بعدی باشید.

باسلام

بعداز ابلاغ میتوانید از طریق ثبت اسناد اقدام کردید میتوانید اموال همسرتون را توقیف کنید و میتوانید برای مطالبه مهریه ازطریق دادگاه هم دادخواست مطالبه مهریه در دفتر خدمات قضایی بدهید

بهتر است بعد از اعلام تشکیل پرونده ب اداره ثبت مراجعه و موضوع را پیگیری کنید اگر اموالی از همسرتان میشناسید جهت توقیف ب ثبت معرفی نمایید

درود
دریافت پیامک دال بر تکمیل پرونده جهت اطلاع از ثبت وروند بعدی می باشد تازمان وصول ابلاغ یا اعلام حضور اقدامی نکنید