اثبات عادل به قیمت روز بودن مغبون از سوی غابن، دادخواست فسخ رو میتونه رد کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۲۵ #94145138

و شرایط اثبات چطوره ممنون۲- سبحان:
یک ملک تقریبا ۱ سال پیش به مبلغ ۴۰۵ م.ت از یه خانم دکتری خریدم الان اومده طرح دعوی خیار غبن با توسل به نظریات کارشناسی ( برآورد کارشناس ۶۸۸ م. تومان شده ) و.... نموده و ضمن انتقال سند بنام من و سپس تفکیک طبقات توسط اینجانب و انتقال آن و تغییرات کلی در ساختمان مشاوره حقوقی در خصوص دفاع از بندهای قانونی در لایحه دفاعی را دارم متشکرم
در تاریخ ۹۸/۲/۴ توسط فروشنده در دفترخانه ششدانگ توسط نامبرده انتقال یافته و نیز اسقاط خیارات خصوصا خیار غبن فاحش از متبایعین هم قولنامه و هم در سند بعمل آمد

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر در قرارداد عادی یا در سند رسمی کلیه خیارات از جمله غبن ساقط شده باشد دیگر دعوی فسخ از سوی ایشان قابل استماع نیست و دادگاه باید آن را رد کنند.

خیار غبن طبق نظر مشهور جز خیاراتی هست که حتی با اسقاط طرفین می توان مجددا فسخ را به علت غبن مطالبه کرد
باتوجه به تفاوت قیمت فروشنده خیار غبن دارد
اما شما میتوانید به زمان سپری شده استناد کنید چون اعمال این خیار از زمان باخبر شدن فوری است
طرف شما باید ثابت کند که به تازگی باخبرشده و فورا اقدام نموده است
میتوانید درخواست مجدد کارشناسی هم بدین
اگر خیار ثابت شود با پرداخت مابه التفاوت خیار ساقط نمیشود و باید معامله به هم بخورد اما شما نیز میتوانید منافع پول و همچنین اجرت المثل اقداماتی که انجام داده اید رو دریافت کنید

همچنین میتونین معامله جدیدی نسبت به مال انجام بدین و توافق جدیدی داشته باشین