به چه شکل میتوانم هم اعاده حیثیت نموده و هم ایشان را تنبیه نمایم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۱۸ #94122353

با سلام و عرض ادب من از پرسنل نیروی انتظامی میباشم مدتی است که یکی از همکاران با غرض شخصی نسبت به من گزارشهای کذب به حفاظت داده است و همچنین با تماس با سامانه ۱۴۷ در مورد فساد اخلاقی علیه من اعلام اتهام نموده که باعث ایجاد ایجاد بروز مشکلاتی برای من شده است البته پس از پیگیری حفا از من رفع اتهام شد ولی حیثیت من به خاطر این موضوع تحت شعاع قرار گرفته است خواستم ببینم به چه شکل میتوانم هم اعاده حیثیت نموده و هم ایشان را تنبیه نمایم

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما میتوانید به استناد دلایل کافی اقدام به طرح شکایت افترا کنید

با سلام - ارگانهای نظامی دارای واحد بازرسی میباشند که نسبت به این گونه موارد بهترین مرجع برای پیگیری میباشد . که شما نیز از آن طریق پیگیری ئایشان را تنبیه وتوبیخ نمایید .

دوست عزیز :
می توانید با طرح شکایت به خواسته «اعاده حیثیت» اقدام نموده و همچنین از طریق بازرسی ناجا نیز مساله را پیگیری نمائید . البته در صورت پذیرش شکایت اعاده حیثیت در مراجع قضائی و صدور حکم ایشان تنها محکوم به پرداخت جزای نقدی در حق دولت خواهد شد از این رو پیگیری از طریق بازرسی بیشتر توصیه می شود . موفق باشید .