آیا انتقال سند قبل از درخواست اعسار فرار از دین محسوب میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۷۳۶ #93757613

با سلام
اینجانب قصد دارم تقاضای اعسار بدهم آیا انتقال سند رسمی و برگ سبز خودروی بنده به برادرم قبل از درخواست اعسار فرار از دین محسوب میشود و مشکلی در روند اعسار پیش میاورد؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به این که حکم محکومیت شما صادر شده است چنانچه طلبکار ادعای معامله به قصد فرار از دین بنماید به احتمال خیلی زیاد پذیرفته می شود

"با سلام"
اگر شکایت از شما شده باشد و رای قطعی شده باشد بلی

درود بزرگوار
انتقال اموال بعد از محکومیت قطعی به گونه ای که اموال باقیمانده کفاف بدهی را نکند یا موجب اعسار شما باشد، جرم است.
موید باشید

تا زمانی که حکم قطعی در خصوص محکومیت صادر نشده است امکان انتقال وجود دارد. ولی این انتقال قطعا در نحوه تقسیط مهریه تاثیر خواهد داشت.

انتقال مال بعد از قطعیت حکم فرار از دین محسوب می‌شود

هرگونه نقل و انتقال اموال پس از قطعیت رای محکومیت در حکم فرار از دین بوده و قابل ابطال می باشد .