میتونم درخواست ازدواج مجدد بدهم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۹۹ #93747197

با سلام و خسته نباشی خدمت وکیل عزیز
سوال بنده این هست خانمم یک سال نیم از حق حبس استفاده میکنه ماه به ماه دارم نفقه ایشان پرداخت میکنم مهریه هم اقساط کردن برام .حالا میتونم درخواست ازدواج مجدد بدم ایشان تمکین هم نمیکنن. آیا به درخواست من قبول میشه که اقدام کنم یا خیر ممنونم از شما

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله اگر شما حکم عدم تمکین را گرفتی می توانید درخواست ازدواج مجدد را بدهی

بعضی از قضات با توجه به اینکه عقیده دارند استفاده از حق حبس موجب عسر و حرج مرد برای روابط جنسی میدانند لذا حکم به ازدواج مجدد صادر می کنند

با سلام
علی الاصول چون عدم تمکین مستند به استفاده از حق حبس است ، خیر ولی موضوع اختلافی است .

در صورتی که استناد به حق حبس توسط زوجه موجب عسر وحرج زوج گردد میتواند تقاضای ازدواج مجدد نماید البته موافقت یا عدم موافقت با این امر بر عهده ی دادگاه میباشد

اختلاف نظر وجود دارد عده ای معتقدند درصورتی‌که زوجه به‌دلیل اعمال حق حبس، تمکین خاص نداشته باشد و زوج نیز در حال پرداخت مهریه او به‌صورت اقساطی باشد، به‌دلیل اینکه پرداخت اقساط مهریه ممکن است مدت زیادی طول بکشد و زوج را ازنظر جنسی با عسر و حرج روبرو کند، دادگاه حکم به تجویز ازدواج مجدد خواهد داد.
دادخواست تقدیم کنید ممکن است موافقت شود

متاسفانه موضوع اختلافی هست و رویه واحدی وجود نداره ، اگه دادخواست و لایحه خوبی تنظیم کنید امکان پذیرفتن دعوی شما با توجه به احراز عسر و حرج و بیم به خطر افتادن مسائل شرعی وجود خواهد داشت

درود
با توجه به اینکه معمولا تا اقساط مهریه پرداخت شود زمان زیادی لازم است بعضی از قضات با ازدواج مجدد موافقت می کنند.