در رابطه با عدم تحویل ملک توسط پیش فروشنده چه اقداماتی باید انجام داد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۴۲ #93625692

سلام.من ۳ماه پیش آپارتمانی پیش خرید کردم و الان موعد تحویل است ولی فروشنده لج کرده و میگه یا انباری بهت نمیدم یا کلا تحویل نمیدم.من باید چکار کنم؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ابتداعا میتوانید با استناد به مبایعه نامه ( یا قرارداد تنظیمی ) با ارسال اظهارنامه ای فروشنده را ملزم به تحویل مبیع طبق توافقات قید شده نمایید .
یا از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست الزام به تحویل مبیع و الزام به تنظیم سند را تقاضا نمایید .

دعوای الزام به تنظیم سند و تحویل مبیع را طرح کنید

درصورتیکه مطابق قانون پیش فروش ساختمان اقدام به انعقاد قرارداد نموده اید می توانید با وجود بقیه شرایط درخواست اجراییه از دفترخدمات قضایی بکنید ویااینکه دادخواستی تحت عنوان الزام به ایفاد تعهدات

دعوی الزام به تحویل و سند را علیه فروشند اقامه نمایید

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. می توانید دادخواستی تحت عنوان الزام به ایفای تعهد و تحویل مبیع و تنظیم سند رسمی انتقال بطرفیت فروشنده از طریق دفاتر خدمات قضایی جهت طرح و رسیدگی در مراجع قضایی مطرح نمائید..
موفق باشید..

سلام
دعوی الزام به ایفای تعهد و تنظیم سند و تحویل مطرح نمایید

با طرح دعوی الزام به ایفای تعهد و تنظیم سند و تحویل مبیع میتوانید احقاق حق نمایید .