باید چه اقدامی بکنند که به همسر جدید ایشان و دخترشان، بعد از فوتشان، چیزی نرسد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۷ #93575426

باسلام
پدر بنده بعد از فوت مادرم، ازدواج کردند.
میخواستم بدانم پدر من دقیقا باید چه اقدامی بکنند که به همسر جدید ایشان و دخترشان، بعد از خدایی نکرده فوتشان، چیزی نرسد.
منظور بنده، متن درخواست قابل طرح در دفتر اسناد رسمی است که مثلا تهیه کند که کلیه اموال منقول و غیرمنقول پدرمان، تا زمان زنده بودن، در اختیار خودشان و بعد از آن فقط به فرزندان اصلی برسد و لاغیر
چه متنی باید نوشت که جای ماده تبصره و سواستفاده آن زن را باز نگذارد.
و با توجه به اینکه ما مشخصات دقیق دارایی ها را نداریم، آیا میتوان این مدرک را به صورت کلی تهیه و در دفترخانه آماده کرد؟

باتشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله پدر شما در حال حاضر میتواند در دفاتر اسناد رسمی با تنظیم اسنادی مبنی بر اینکه در زمان حیات خویش متعلق به خود و بعد از فوت ایشان به فرزندان یا فرد مورد نظر انتقال دهد

تنها راه ممکن انتقال سند اموال پیش از فوت به نام ورثه است . برای اطمینان خاطر نیز پدر شما میتواند اموالش را صلح عمری نماید که تا زمان فوت از منافع اموال بهره مند بوده و انتقال گیرندگان نتوانند اموال را بفروشند .