میتوانم اعاده حیثیت کنم و تقاضای ضرر و زیان؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۱۱ #93492787

سال ۹۷ قاضی به من ۲ سال حکم محکومیت داد به جرم چک بلا محل و بنده در زندان بودم و حال بعد از گذشت ۱ سال و ۸ ماه با پیگیری و اثبات مدارک توانستم ثابت کنم که حکم خلاف بین شرع هستش حالا من میتوانم سکایت کنم برای اعاده حیثیت و ضرر و زیان مالی یا خیر؟

مشاوره حقوقی چک
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ، با آروزی بهروزی برای شما ، بله شما میتوانید علیه شاکی و قاضی پرونده طرح دعوی کنید

در صورت اثبات قصور قاضی می توانید شکایت کنید

ماده ۲۵۵ قانون آیین دادرسی کیفری :
اشخاصی که در جریان تحقیقات مقدماتی و دادرسی به هر علت بازداشت می‌شوند و از سوی مراجع قضایی ، حکم برائت یا قرار منع تعقیب در مورد آنان صادر شود ، می‌توانند با رعایت ماده ( ۱۴ ) این قانون خسارت ایام بازداشت را از دولت مطالبه کنند.

شما میتوانید برای مطالبه خسارت اقدام و طرح شکایت نمایید.

با سلام
صرفا در صورت اثبات تخلف قاضی هم بر علیه قاضی و هم جهت مطالبه خسارت وارده اقدام نمایید

با سلام
برای تشخیص تقصیر قاضی به دادسرای انتظامی قضات مراجعه نمایید.اگر مقصر باشن ضامن هستند

باسلام
اعاده ی حیثیت خیر، منتها میتوانید مطالبه خسارت کنید