آیا قاضی به موضوع رابطه نامشروع ورود خواهد کرد و هردو طرف متهم میشوند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۳۳ #93467591

اگر دختری در دادگاه از پسری که قبلا باهم نامزد بوده اند ولی عقد نکرده اند بعنوان مزاحمت تلفنی وایجاد مزاحمت شکایت کند و پسر در دادگاه با ارائه پیامک های ردوبدل شده بین دوطرف به داشتن رابطه نامشروع اقرار نماید

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام صرف پیامک و رابطه تلفنی جرم رابطه نامشروع اثبات نمیگردد .چنانچه رابطه نامزدی برقرار بوده در خصوص مزاحمت نیز منع تعقیب صادر خواهد شد

اقرار در پیامک شرایط اقرار شرعی را ندارد مگر اینکه در دادگاه هم مجددا اقرار کرده باشد در صورتی قاضی حکم به زنا یا رابطه نامشروع مادون زنا بدهد می تواند قبل از قطعی شدن حکم توبه کند تا مجازات اجرا نشود

رابطه نامشروع یک رابطه فیزیکی است اما بحث مزاحمت متفاوت است و میتواند شامل این مورد شود اما ارائه مدرک از سوی مشتکی عنه میتواند نشان از رضایت دختر باشه که مشمول مزاحمت قرار نگیرد

با سلام
با پیامکها و رابطه در فضای مجازی رابطه نامشروع اثبات نمی شود اما اقرار خود ایشان برایش حد خواهد داشت

سلام اقرار ایشان موجب حد است

با درود به صرف اشاره به پیام های رد و بدل شده رابطه نامشروع اثبات نمی‌شود گرچه اختلاف رویه وجود دارد