میتونم ازش شکایت کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۸۶ #93391731

سلام وقتتون بخیر
حدود یه سال پیش بااقایی اشناشدم واین اقا از همون اول میگفت که من هدفم ازدواج و...
واینکه من احمق بودم نمیدونستم که خیلی عوضیه به تموم حرفاش اتمام کردم
وبهش گفتم من یبار ازدواج کردم وضربه روحی بدی خوردم ونمیخوام به هیچ عنوان اون ضربه مجدد برام تکرار بشه
اونم میگف که من نامرد نیستم به خاک مادرم قسم
برج ۵پارسال اومد مشهد وبهش گفتم من دخترم ابرومو نریز گفت که قرار نیس به من تکیه کنی مگه من شوهرت نیستم من هستم همه جا پشتتم
متاسفانه دختر بودنمو برداشت و چون سرکارم میرفتم ازم پولم قرض میکرد کم وبیش بهم میداد ولی قرضش خیلی رفت بالا
ویه ماه پیش متوجه شدم که ازدواج کرده وبا کمال پررویی به من میگه مزاحم نشو متاهلم
من چکار باید بکنم از اون ور ابروم رفته از اونورم خودم به مردم مقروض بخاطر این نامرد
ممنون میشم کمکم کنید حال روحی خوبی ندارم
مممونم ازشما

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام دادخواست حقوقی مطالبه وجه دهید و بهتر است برای موضوعات دیگر که فرمودیت مشاوره آنلاین با ما برقرار تا احیای حق نمایید و به حق قانونی خود برسید.

باسلام مطابق اظهارات شما دادخواست مطالبه وجه بدهید

با سلام
بهتر هست فقط دادخواست مطالبه وجه بدهید و به نظر می رسد که شکایت کیفری بی نتیجه خواهد بود

درود
بابت وجوه پرداختی به استناد مدارک واریزی دادخواست مطالبه وجه دهید .
در مورد رابطه ای که داشتید با توجه به اینکه رابطه جنسی با رضایت طرفین بوده توصیه به شکایت نمیگردد .

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست مطالبه وجه دهید

با احترام دادخواست مطالبه وجه به طرفیت ایشان مطرح نمایید

در خصوص وجهی که به ایشان پرداخت کردید دادخواست مطالبه وجه طرح نمایید