سقط جنین با دستور پزشک و شکایت زوج امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵,۴۰۸ #93254

باسلام.
بنده با همسرم‌مشکل دارم و بنا به دلایلی قصد ادامه زندگی با ایشان را ندارم و در منزل پدر زندگی میکنم.
یک ماه پیش در تاریخ۲۱شهریور دچار عفونت شده و ب پزشک زنان مراجعه کردم.در سونوگرافی یک جنین ۴هفته مشخص بود.سونوگرافی حاملگی دادم و دکتر گفت ک جنین ۴یا پنج هفته وجود دارد ک از حد طبیعی ریزتر است و احتمال خونریزی به مدت یک هفته دارم.همسرم را در جریان گذاشتم.ایشان هم با من به دکتر آمد.دکتر مجددا سونو گرافی در هفته ششم نوشتند.انجام دادم.گفتند جنین رشد چندانی نداشته و ضزبان قلب هم ندارد.و مجدد در هفته هشتم سونو نوشتند و انجام دادم و گفتند جنین همچنان قلب ندارد و رشد نکرده و باید سقط کنم زیرا برای رحمم مشکل اساسی پیش می آید و اگر جنین تخلیه نشود ممکن است رحم را از بدنم جدا کنند و تا آخر عمر بچه دار نشوم.اکنون همسرم با توجه به حرف های پزشک و حتی دخترعمه ی خودش که همراهمون بوده ادعا کرده ک من بچه رو کشتم و سقط کردم و نه تنها اجازه درمان نمیده بلکه میخواد شکایت کنه.در صورتی ک من هنوز جنین مرده داخل رحمم هست.
سوال من:
آیا همسرم میتواند با چنین ادعایی از من شکایت کند؟
آیا در صورت مشکل پیش آمدن برای من و برداشتن رحمم میتوانم از همسرم شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی سقط جنین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما سریعا اقدام به درمان خود کنید و شکایت شوهرتان با رد مواجه می شود منتظر نمانید که به خودتان آسیبی برسد که شما از شوهرتان شکایت نمایید.

برای درمان خودتان اقدام کنید و شکایت ایشان نیز ب جایی نمی رسد

خیر در صورت وجود این مشکل شکایت ایشان به جایی نخواهد رسید. لذا در سوال دوم شما نیز پاسخ منفی است و خودتان باید برای درمان اقدام کنید تا مشکلی ایجاد نشود.