چقدر طول میکشه پیامک دادگاه ارسال شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷,۹۲۶ #92969361

بعد از ثبت دادخواست طلاق از طرف زوج چقدر طول میکشه برای تعیین وقت رسیدگی پیامک دادگاه برای زوج و زوجه ارسال بشه

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رونده های خانواده یک هفته تا ۱۰ روز پس از ثبت دادخواست پیامک ارجاع پرونده به شعبه برای طرفین ارسال میشود

دادگاه پس از صدور رای پیامک جهت ابلاغ رای نهایی حدود دو تا سه روز طول میکشد.

با سلام
از تاریخ ثبت دادخواست حدود یک هفته تا ۱۰ روز زمان جهت تعیین وقت رسیدگی و وقت رسیدگی معمولا یکماه تا ۴۵ روزه تعیین میشود

با سلام
معمولا در تهران با حجم بالای پرونده های خانواده یک هفته تا ۱۰ روز پس از ثبت دادخواست پیامک ارجاع پرونده به شعبه برای طرفین ارسال میشود
و پس از ان در صورت تکمیل بودن پرونده حدودا ظرف۲۰ روز تا یکماه وقت رسیدگی تعیین و به طرفین ابلاغ میشود