چگونه از دادسرا درخواست کنم که شخصی را که واسطه بوده به دادگاه احضار کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۸ #92957796

سلام
من در یک پروژه کار می کردم برای پیمانکار حقوق ۳میلیون شفاهی صحبت کرده بودیم ماهانه ولی این آقای پیمانکار از من سوءاستفاده کردند به بهانه رد کردن سوابق بیمه ام یه قرارداد با حداقل حقوق قانونکار از من گرفت ومن رو با همین قرارداد در اداره کار محکوم کردند.در صورتی که یک نفر که ناظر پروژه از طرف دستگاهی واسطه شدند که حقوق من ۳ تومان هست و این آقا در اداره کار هم حاضر نشدن واقعیت رو بگویند در صورتی که من از این آقا که واسطه شدن وویس تلگرام صداشون دارم که گفتن حقوقم ۳ میلیون تومان هست

می خواستم در دادسرا اعاده حیثیت کنم و این آقای واسطه رو به دادگاه احضار کنند تا واقعیت را بگویند و البته صدای ایشان من ضبط نکرده بودم بلکه در جواب سوالاتم با وویس تلگرام همه چیز توضیح دادند؟

آیا به حقم می رسم؟
راهنمایی بفرمایین.تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اعاده حیثیت معنا ندارد

با درود فراوان
احتمال دارد که به حقتان برسید .
بهرحال تصمیم با قاضی است .