ایا میشود برای کسی که پرونده از بین رفته کارت ایثارگری گرفت؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۴۷ #92839207

سلام و خسته نباشید، پدر بنده کل دوران دفاع مقدس رو از طرف ایران خودرو تو ستاد پشتیبانی جنگ بود ، ولی با مراجعه به ایران خودرو متوجه شدیم پرونده هارو دور ریختن و ما فقط دوتا برگه ماموریت سری برای خط مقدم و شماره پرونده رو داریم
چگونه میتونیم برای دریافت کارت ایثارگری اقدام کنیم ؟
اگر میشود چگونه؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به نظر میتوانید مراتب را از طریق بنیاد شهید پیگیری نمایید

با سلام و احترام راهکارهای ارائه شده از سوی همکاران را امتحان نمایید در صورتی که درخواست شما صراحتا رد شد راهکار دیوان عدالت اداری را پیگیری نمایید.

سلام
به یگان مربوطه ی ایشان مراجعه و درخواست دریافت تاییدیه نمایید،در صورتیکه بتوانید تاییدیه مربوطه را دریافت نمایید با در دست داشتن مدارک پزشکی در صورت مجروحیت ایشان (در صورت عدم مجروحیت بدون گواهی های پزشکی) به بنیاد شهدا و امور ایثارگران مراجعه و پرونده ای ثبت نمایید ،پس از بررسی های لازم نتیجه به شما اعلام خواهد شد.

سلام
بله می شود
باید در ابتدا به یگانی که پدرتان در آن مامور بوده از طرف شرکت مراجعه کنید.پس از
دریافت فرم گواهی مدت منطقه عملیاتی، ممهور به مهر و امضای فرمانده یگان
، به همراه یک قطعه عکس ،کارت پایان خدمت،کارت ملی و شناسنامه به قسمت ایثارمعاونت نیروی انسانی نزاجا واقع در انتهای اتوبان ارتش (تهران) مراجعه نمایید

سلام شما می‌توانید به واحد کارگزینی بسیج واقع در شهرتان مراجعه کنید و مراتب را با توجه به مدارکی که دارید و تنظیم فرم دو شاهد با انجام کمیسون سپاه پیگیری کنید و لا غیر