گول زدن پسر ۱۳ ساله از طریق فضای مجازی رو چطور میشه پیگیری کرد؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۴۱۲ #92725302

اگرفردی از طریق واتساپ بخواهد پسر ۱۳ ساله ای را با فرستادن فیلم و عکس های مبتذل گول بزند و اورابه خانه ای ببرد چگونه باید از او شکایت کرد ؟ اسکرین شات ادرس محل کار و عکس طرف موجود است از کسبه محل میباشد
(ضمن اینکه برای شناسایی فرد خودم با جای پسرم به او پیام دادم و قرار گذاشتم تا اورا شناسایی کنم و ملاقاتی صورت نگرفته اما اسنادش موجوده)

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مستند به ادله تان امکان شکایت وجود دارد.

انتشار تصاویر مستهجن مجازات دارد

درود
انتشار تصاویر مستهجن جرم است.

با سلام
همین انتشار عکس های مستهجن کافیست و در این خصوص باید شکواییه تنظیم نمایید

با سلام . میتوانید شکایت کنید و برای تعیین عنوان شکایت هم میباست توضیح بیشتر داده و یا در صورت تمایل از متصدی دفتر خدمات الکترونیک قضایی کمک بخواهید

باسلام به استناد دلایل ومدارک جدیدمیتوانیدشکایت نمایید.

درود
طبق ماده ۱۴ قانون جرایم رایانه ای هرکس به وسیله سیستم‎های رایانه‎ای یا مخابراتی یا حامل‌های داده محتویات مستهجن را تولید، ارسال، منتشر، توزیع یا معامله کند یا به قصد ارسال یا انتشار یا تجارت تولید یا ذخیره یا نگهداری کند، به حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج تا چهل میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.
تبصره ۱ ـ ارتکاب اعمال فوق در خصوص محتویات مبتذل موجب محکومیت به حداقل یکی از مجازات های فوق می شود. محتویات وآثار مبتذل به آثاری اطلاق می گردد که دارای صحنه ها وصور قبیحه باشد.
تبصره ۲ ـ هرگاه محتویات مستهجن به کمتر از ده نفر ارسال شود، مرتکب به یک تا پنج میلیون ریال جزای نقدی محکوم خواهد شد.
تبصره ۳ ـ چنانچه مرتکب اعمال مذکور در این ماده را حرفه خود قرار داده باشد یا بطور سازمان‌یافته مرتکب شود چنانچه مفسد فی‌الارض شناخته نشود، به حداکثر هر دو مجازات مقرر در این ماده محکوم خواهد شد.
تبصره ۴ ـ محتویات مستهجن به تصویر، صوت یا متن واقعی یا غیرواقعی اطلاق می‎شود که بیانگر برهنگی کامل زن یا مرد یا اندام تناسلی یا آمیزش یا عمل جنسی انسان است.
بر طبق این ماده شما می توانید شکایت کیفری مطرح کنید که بر اساس تبصره ۲ مجازات ان جزای نقدی می باشد.