بفرمایید چقد مهریشو میتونه بگیره؟

پرسیده شده
۳۲ پاسخ ۹۱۸ #92526377

مرد هستم ، ازدواج سال ۸۹ طلاق با حق طلاق به زن و توسط زن در سال ۹۶ ، تعداد مهریه ۱۳۰۰ عدد سکه ، چند سالی میشه گذاشته پدرم فوت کنه و بعد همرو یکجا بگیره ، لطفا بفرمایید چقد مهریشو میتونه بگیره و چه باید کرد که نتونه از مال پدر چیزی بگیره ، و ایا در هر شرایطی بخواد بگیره زندان داره یا خیر

مشاوره حقوقی مهریه
۳۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پس از تقسیم ارث، سهم شما قابل توقیف به نفع همسرتان است.

با سلام
می تواند سهم الارث شما را بابت مهریه توقیف کند

بادرودوسلام صداق ایشان ازسهم الارث شما قابلیت مطالبه می باشد.

با درود و احترام
خانم مستحق دریافت تمامی مهر خود در هر صورت می‌باشد.
خانم می‌تواند از اموال شما مهر خود را از طریق توقیف اموال شما وصول کند. سهم الارث پدری نیز بعد از رسیدن به شما مال شما تلقی گشته و نتیجتا از طریق مزبور قابل وصول است.
موفق باشید

با درود..
قدر مسلم زوجه مهـریه حق مسلم و بدیعی ایشان بوده و توقیف سـهم الارث شـما از این حیث وجود دارد و نامبـرده مستحق تمامی مهریه ثبت شده در سند ازدواج می باشد..

با سلام خدمت شما بزرگوار
مهریه حق و حقوق زوجه بوده و می تواند همه حق خود را از شما طلب کند و تمام مهر خود را بخواهد و همچنین می تواند سهم الارث شما را نیز توقیف نماید.

با سلام
کل مهریه مندرج در عقدنامه قابل مطالبه بوده و می توان سهم الارث شما را بابت مهریه توقیف نمود اما صدور حکم جلب زمانی است که اموال شما کفاف پرداخت مهریه را نداده و یا اقساط مهریه پرداخت نشود.