متاسفانه آن شرکت از تحویل بار امتناع میکند و پول من را هم پس نمیدهد؛ با عنوان کلاهبرداری شکایت کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۲۲ #92346351

با سلام من با یک شرکت قراردادی جهت خرید جنسی بستم و مبلغ ۵۰۰ میلیون به حساب شرکت واریز کردم اما متاسفانه آن شرکت از تحویل بار امتناع میکند و پول من را هم پس نمیدهد آیا برا کلاهبرداری شکایت کنم یا حقوقی؟ ممنون

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اقدام این شرکت قاعدتا جرم نبوده و قابل تعقیب کیفری نیست. توصیه می کنم طرح دعوی حقوقی الزام به ایفای تعهد و تحویل مبیع بدهید.

با سلام
برای اثبات جرم کلاهبرداری بایستی سه عنصر و رکن اصلی آن موجود باشد که احتمال میرود طبف وصف موضوع شما این امر مشمول جرم کلاهبرداری نخواهد بود
میتوانید طی دادخواست حقوقی شرکت را ملزم به تحویل مبیع یا مطالبه وجه واریزی را تقاضا نمایید .

خیر شرکت مرتکب جرم نشده لذا می توانید با اقامه دعوی الزام به ایفای تعهد ایشان را بخواهید

از طریق دادخواست حقوقی الزام شرکت به ایفا تعهد وتحویل وتسلیم مورد معامله را بخواهید...

سلام. با توجه به قرارداد فی ما بین می توانید به دادگاه صالح حقوقی که قانون معین می کند مراجعه کرده و ملزم به تحویل مبیع به اضافه خسارت تاخیر تادیه می توانید مطالبه کنید.

سلام
رابطه شما قراردادی ست لذا دعوای شما حقوقی می باشد.

با سلام
با توجه به روابط قراردادی شما با شرکت وتعهد شرکت یک نوع تعهد به فعل است بدوا از طریق دادخواست حقوقی الزام شرکت به ایفا تعهد وتحویل وتسلیم مورد معامله را بنمایید ودر صورتیکه رای بر محکومیت شرکت صادر ودر مرحله اجرا شرکت نسبت به اجرای دادنامه استنکاف نماید ویا توان اجرا انرا نداشته باشد میتوانید نسبت به فسخ قرارداد واسترداد وجه پرداختی اقدام کنید