آیا پلیس فتا میتواند شماره مجازی را پیدا کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸,۳۸۵ #92309235

سلام ایا پلیس فتا می تواند شماره مجازی منظورم شماره امریکایی را ردیابی کند. طرفی که هم شماره مجازی داشته را پلیس فتا نمیدونه شماره مجازی هستش و طرف دلیت اکانت نزده فقط از حساب کاربری خارج شده

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شماره مجازی توسط نرم افزار ایجاد میشود
در اصل شماره جعلی و مربوط به کشور های دیگر از جمله آمریکا میباشد
ولی چون با آی پی ایرانی ایجاد میشود قابل رصد و پیگیری میباشد

به صورت معمول پیگیری شماره های مجازی امکانپذیر نمی باشد .

با سلام و احترام
به دلیل عدم وجود سرور های تلگرام و دیگر پیام رسان های خارجی و همچنین عدم پاسخ گویی این پیام رسان ها به پرونده های قضایی ایران متاسفانه امکان بازگشت . پرینت . و ردیابی نمیباشد اما اگر شما از چت ها اسکرین شات داشته باشید میتوانید طی شرایطی از ان استفاده کنید که باز هم مستند معتبری نیست و صرفا اماره ای است که به علم قاضی کمک میکند
موفق باشید