آیا یک وکیل مشغول به کار میتوان در آزمون سردفتری از سهمیه ایثارگری استفاده کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۹۹۳ #92194406

اینجانب در ازمون سردفتری سال گذشته قبول شدم، بعد یکسال با رای دیوان شاغلین که سازمان حذف کرده بود با بررسی مجدد اسامی جدید اعلام شد برای اینجانب رقیب اعلام شد من که سهمیه ازاد بودم با کسی که سهمیه ایثارگری داشت و وکیل بود رقیب شدم. در حالیکه در قانون آمده وکالت شغل محسوب شده و افراد شاغل نمیتوانند از سهمیه استفاده کنند. با تشکر

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
وکالت از جمله مشاغل است و برای اشتغال به سردفتر ی باید پروانه را مسترد کنند

با سلام
اشتغال به امر سردفتری برای کسی که به وکالت مشغول است منوط به تودیع پروانه وکالت می باشد

وکالت مطابق قانون شغل محسوب و وکیل دادگستری برای سردفتری نیازمند تودیع پروانه وکالت می باشد .